Regionaal- ja Põllumajandusministeerium ja Eesti Peakokkade Ühendus on loonud projekti "Peakokad Koolis", mis viiakse ellu juba kuuendat korda.
Projekti eesmärgiks on tuua noored toiduvalmistamise juurde, väärtustada enda valmistatud toitu, kohalikku toidu lugu ning kutseharidust ja koka eriala.
Kogu koolituse organiseerimise poolega tegeleb Eesti Peakokkade Ühendus.
Antud projekti raames 10. detsembril meie kooli külastas tuntud peakokk Inga Paenurm.
Inga on panustanud väga olulisel määral kodumaise toiduvaldkonna arengusse ning pälvinud maailma kokkade ühe suurima tunnustuse, ehk Le Cordon Bleu autasu aastal 2020.
8. klassi õpilased valmistasid kolm erinevat rooga iseseisvalt, arendasid meeskonnatöö ja oma kokanduse oskuseid.
Tagasiside oli väga positiivne.
Tublid!
Viimati muudetud 13.12.2024.